Üflemeli Enjektör Yandan Delikli iğne Ucu

₺16,00
Vergi dahil

üfleme enjektörü ile atılan Üflemeli Enjektör yedek iğne ucu

Adet
Stokta var
Whatsapp'tan Sipariş Ver

Üfleme Enjektörü İçin Delikli İğne Ucu (38 mm Uzunluk, 1.2 mm Kalınlık)

Delikli iğne ucu, üfleme enjektörlerinde kullanılan, yan tarafında küçük bir delik bulunan özel bir iğne tipidir. Bu iğneler, özellikle hayvan sağlığı ve tedavi süreçlerinde kullanılan enjeksiyonların daha etkili olmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. 38 mm uzunluğa ve 1.2 mm kalınlığa sahip bu iğne ucu, içindeki delik sayesinde ilacın kontrollü ve yönlendirilmiş bir şekilde vücuda dağılmasına imkan tanır.

Delikli İğne Ucu Özellikleri

  • Uzunluk: 38 mm, derin dokulara ulaşmada idealdir.
  • Kalınlık: 1.2 mm, genişliği sayesinde yüksek hacimli enjeksiyonlarda da kolayca kullanılabilir.
  • Delikli Yapı: İğne ucundaki yan delik, ilacın daha geniş bir alana yayılmasını sağlar, özellikle büyük hayvanlarda ilacın etkisini artırır.

Delikli İğne Ucu Avantajları

  • Yönlendirilmiş İlaç Dağılımı: Yan delik, ilacın uygulandığı bölgeye eşit dağılımını sağlar.
  • Etkin Enjeksiyon: Delikli yapısı sayesinde ilacın etki süresi hızlanır ve hayvan tedavilerinde daha hızlı sonuç verir.
  • Sağlam ve Dayanıklı Malzeme: 1.2 mm kalınlığıyla iğne kırılmalara karşı dayanıklıdır, güvenli kullanım sunar.

Üfleme enjektörlerinde yaygın olarak tercih edilen delikli iğne uçları, enjeksiyonların verimini artırmak ve tedavi sürecini hızlandırmak amacıyla idealdir. Hayvan sağlığında güvenilir bir çözüm sunan bu iğneler, çeşitli tedavi amaçları için mükemmel bir seçenektir.

Farmena
990099789
Yeni

aynı kategoride bulunan diğer 16 ürün:

Yorumlar (0)

Bu site size zaman kazandırmak için sadece ilgilendiğiniz ürünleri gösterebilmek için çerezler saklar.